Chiptuning

Chiptuning

Chiptuning-ul face referire la modificarea parametrilor de baza din ECU (calculatorul de injectie) in vederea obtinerii unui comportament diferit al motorului, in acest caz reducerea consumului de carburant. Aceasta operatiune consta in copierea softului original, modificarea informatiilor de baza prin intermediul unor soft-uri speciale iar apoi rescrierea acestuia mai exact reprogramarea chip-ului EPROM sau Flash dupa caz cu noile informatii. Aceasta modificare se face diferit in functie de caz unde este posibil se face prin mufa OBD (on board diagnose) a masinii, prin conectarea la pinii calculatorului de injectie sau prin dezlipire, citire, scriere apoi lipire a chip-ului de pe placa de baza a calculatorului de injectie.

Reducerile de consum posibile prin modificarea parametrilor software pot fi intre 20% si 30% in cazul motoarelor Turbo Diesel si pana in 20% in cazul motoarelor pe benzina.

Tuningchip.ro poate efectua operatiunea de chiptuning pe majoritatea masinilor la ora actuala inclusiv pe modelele echipate cu protocol anti-tuning, in general modelele fabricate dupa anul 2009.

Softurile noastre sunt testate in prealabil de catre inginerii nostri si ofera garantia unei bune functionari in conditii de performanta si in limitele de siguranta impuse de fabricant. Avem destula experienta si vechime in domeniul chiptuning-ului, inca din anul 2003. Portofoliul nostru este destul de numeros si include diverse modele si motorizari.

Modificarea parametrilor se face pe softul original al masinii dumneavoastra care mai intai este salvat pe un server securizat dedicat back-up-ului. In caz ca pe viitor doriti trecerea la softul stock al masinii va putem oferi aceasta posibilitate fara nici un fel de cost.

La modelele echipate cu cutie automata va oferim posibilitatea optimizarii softului de cutie pentru un raspuns mai bun si un consum mai redus.

Durata unei resoftari ECO Tunning variaza in functie de marca, model, motorizare intre 30-120 min.

Pentru modelele nelistate nu ezitati sa ne contactati prin telefon sau email specificand MARCA, MODEL, MOTORIZARE si AN FABRICATIE.

Echipamentele pe care le folosim (ByteShooter, CMD, BDM) sunt licentiate si de ultima generatie asigurand un plus de siguranta realizand back-up-uri pe servere dedicate.

painting icon

Unde ne gasesti

Strada Fabrica de Chibrituri nr. 24-26

email icon

Trimite-ne un email

or.pihcgninut@eciffo