Eco Tuning

Eco tuning

ECO Tuning sau Tuning ECO, reprezinta o denumire din limbajul auto de specialitate ce se refera la ajustarea sistemului de alimentare al motorului in vederea reducerii consumului de carburant. Exista mai multe viziuni in acest sens si anume ideea de reglaj software sau resoftare in vederea reducerii consumului de carburant de circa 10-15% dar cu un castig de performanta maxima de circa 10% sau ideea unei economii mai reduse dar cu un castig de putere maxima mai mare.

Viziunea noastra strabate alta directie si anume conservarea integrala a performantelor initiale ale motoarelor dar cu o reducere cat mai insemnata a consumului de carburant. Astfel, s-a reusit o reducere solida a consumului de carburant de circa 25% la majoritatea modelelor prezente pe piata auto din Romania unele ajungand pana la 30%, modele Euro 3, Euro 4, respectiv Euro 5.

De asemenea, s-au pastrat nealterate performantele maxime ale motoarelor, resoftarile noastre vizand reglaje ce tin de sarcinile medii sau partiale de utilizare, pastrand nemodificate sarcinile ridicate de utilizare ale motoarelor.

Modificarea aduce totodata un regim de emisii noxe mai bun prin realizarea unei arderi aproape perfecte a amestecului, cu produsi reziduali de ardere foarte redusi.

painting icon

Unde ne gasesti

Strada Fabrica de Chibrituri nr. 24-26

email icon

Trimite-ne un email

or.pihcgninut@eciffo